Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudnék hízni?

Hogy tudnék hízni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok hízni, egyáltalán, 32 évesen 55 kg vagyok évekig 60 körül voltam. Rendszeresen eszek, finom és jó-változatos kajákat, annyit eszek, hogy jól lakjak, de hízni egyáltalán nem tudok. Ez így van egész életembe, sovány vagyok strandra nyáron járok, de zavar a soványságom, meg is néznek, azt hihetik éhezek.

Van valakinek ilyen tapasztalata, mit lehet tenni?

2014. szept. 28. 18:06
1 2
 1/12 Elektromann válasza:
29%

Nagybátyám mindig evés után lefeküdt, és eléggé sok kilót felszedett. Ez alapján az a javaslatom, hogy egyél sokat (éjszaka is, ha tudsz), és feküdj le!

A [link] oldalon is van pár tanács, valamint a wikipedia is foglalkozik vele: [link]

Remélem tudtam ezzel segíteni :)

2014. szept. 28. 18:21
 2/12 anonim válasza:
Naponta legalább 5-ször étkezz, a sok gabonaféle is segít.
2014. szept. 28. 18:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Nem vagyok krónikus eset és jó a fizikumom, van erőm sok mindenre. És sportolok, biciklizek, néha úszok, de viszonylag sokat ülök a gép előtt, vacsora után is, viszonylag sok csokit is eszek, de hízni nem tudok, igaz az előbb említettek miatt az energiát elhasználom, de persze nem egész nap, azért napi 7-8ó üléssel töltök.
2014. szept. 28. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Az #1 jó hülyeséget mondott, ki ne próbáld!

Nem szabad már nagyonlegkésőbb 10 után enni, főleg nem sokat, főleg nem egyből lefekvés előtt.

Minden ilyen tetteddel egy szöget ütsz a koporsódba. Gratulálok az #1 hozzászólásának, és a nagybátyja egészséges életmódjához.

2014. szept. 29. 12:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor mi okozza ezt? Van egy ismerősöm lány, elég depis évei voltak és nagyon lesoványodott, de kilábalt a dolgaiból egyensúlyba jött és jó alakja van, jól néz ki. Igaz én is visszamenőleg sokat depiztem, szorongtam családi okok miatt, lehet, hogy ezért van?
2014. szept. 29. 12:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez lehet szimplán genetikai dolog is. Én se tudok nagyon hízni, fogyni viszont annál inkább. Egyél naponta többször (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora).
2014. szept. 30. 11:31
 7/12 mariannatoth válasza:
én is igy voltam,,évekig 47 kg-most 60,,,,de én ugy szedtem fel kilokat,hogy ittam csalàn-kamilla teàt és svédcseppet,minden nap egy honap alatt 10kg-ot hiztam.
2014. szept. 30. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Na majd veszek svéd cseppet, öreganyám mindig vette. Remélem segít.
2014. okt. 1. 11:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát a svédcsepp kilőve mert "Nem szedhető agysérülés, epilepszia és más központi idegrendszeri betegség esetén" rám pedig igaz ez.
2014. okt. 2. 10:33
 10/12 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb lenne izomtömeget növelned :)
2014. okt. 6. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!