Akinek szénhidrát-diétát kell tartani mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Mivel lehet pótolni a kenyeret, cukrot? Sok folyadék, vitaminok. Van még vmi?2010. jan. 20. 08:33
1/2 anonim válasza:
Amennyiben cukorbeteg vagy, a napi ötszöri étkezés, de én háromszor eszem nagyon fontos. 40 éve vagyok cukorbeteg, megtanultam kezelni ezt a problémát. Miért ne ehetnél kenyeret, csak keveset, én inkább zsömlével számolok. Napi négy zsömle az adagom elosztva. Nem cukrot használok, hanem édesítőszert. Néha megengedek magamnak egy kis csokit sütit. Hozzászoktam a mértékletességhez. A sok folyadék nekem másfél liter vizet jelent. Vitamint is szedek. Vigyáz magadra!
2/2 A kérdező kommentje:
nem én vagyok beteg, hanem anyukám.
túlsúlyos, hajlamos cukorbetegségre, magas a koleszterinje. nagyon aggódom érte és szeretnék segíteni.
az orvos javasolta a szénhidrát-diétát.
köszönöm szépen a válaszod! a személyes tapasztalatok érnek a legtöbbet!
2010. jan. 20. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!