Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék de hogy?

Hízni szeretnék de hogy?

Figyelt kérdés

12/f vagyok 162cm és 55kg de nem érzem jól magam így szeretnék olyan 10-15kg-ot hízni mit egyek vagy mit csináljak hogy elérjem ezt?

(nem kérek ez hülyeség vagy vegyél ilyet meg olyat választ)

2014. szept. 15. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyèl sok zsíros ètelt, hùst, csokit, este is alvàs elôtt egyèl valamit. Fogyassz sok kenyeret
2014. szept. 15. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Szerinted az hogy ebéd előtt tornázok egy 20-30 percet még jobban meg hozná az étvágyam vagy izmosítana is? mármint látványosan, mert nem igazán szeretnék?
2014. szept. 16. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha izmosodni szeretnèl akkor hagyd ki a zsíros èteleket. Egyèl krumplit, hùst ès tojàst..sok fehèrje kell ahhpz hogy izmos legyèl ( tojàs, hùs) . A mozgàs, emelès az muszàj ha izmot akarsz. Ha hàjat akkor nincs mozgàs. Különben vannak fehèrje tablettàk is azoknak akik gyùrni mennek a termekbe.
2014. szept. 16. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:
mármint izmosodni nem akarok látványosan. van egyébként valami étel kifejezetten hízásra?
2014. szept. 16. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Kenyèr, sonka, kolbàsz, szalonna . Ezek hizlalnak
2014. szept. 16. 14:33
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, talán egy cipőben járunk vagy csak szerettél volna segíteni? :)
2014. szept. 16. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudod èn làny vagyok...most èppen el vagyok hízva szülès utàn nàlam fordítva van. De tudom hogy mitôl híznak ès sovànyodnak meg hogy mitôl izmosodnak ( a fèrjem boxolò)
2014. szept. 16. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem hát sok sikert kívánok mindenhez. :D
2014. szept. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!