Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen multivitamintablettát...

Milyen multivitamintablettát ajánlasz?

Figyelt kérdés

Átlagos magyar egészségtelen étkezésű vagyok, kevés zöldség és gyümölcsöt eszek, mert drága és nem jó az ízük, helyette szőrpöket meg kakót iszok és nem akarok változtatni a szokásaimon, mert az ízre hajtok meg úgyis drága az egészséges étel a rossz íze mellett.

Szeretnék a hiányos táplálkozásom mellé multivitamintablettát enni, melyiket válasszam?

2014. szept. 13. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

gyógyszerész vagyok

1., ha szart eszel nagyon korán és nagyon fájdalmas módon fogsz meghalni, érdemes elkerülni

2., az egészséges étel nem drágább mint az azonos tápértékű junkfood

3., a multivitamin nem fogja csökkenteni a hasnyálmirigyrák kockázatát

az ajánlatom multivitminra:

ha csóró vagy akkor JutaVit multivitamin immunkomplex

ha van zsé akkor supradyn (svájcit keress)

ha pedig nagyon jót akarsz akkor ÖkoPharm Immun44 kapszula (itthon nem kapni)

[link]

2014. szept. 13. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:

1., ha szart eszel nagyon korán és nagyon fájdalmas módon fogsz meghalni, érdemes elkerülni

2., az egészséges étel nem drágább mint az azonos tápértékű junkfood

3., a multivitamin nem fogja csökkenteni a hasnyálmirigyrák kockázatát

egyáltalán miért nem eszel rendesen? diet

2014. szept. 13. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vettem észre, hogy a szörp vagy a kakaó olcsóbb lenne a zöldségnél, vagy hogy rossz lenne a rendes étel... Fura ízlésed van.

A vitaminok a vitaminhiányon esetleg segítenek, de a rossz ételek hatását nem tudják eliminálni s pl. fehérjét és rostot sem adnak, ha abból keveset viszel be...

2014. szept. 13. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!