Normális az ha napi 6-7liter tisztított csapvizet iszok? Mert tudom h az a jó ha iszunk, de ha ennyit az se baj?
3-4 liternél ne igyál többet! 5 liter felett már túl sok.Megterheli a szívedet a sok folyadék és ahelyett hogy jót tennél a szervezeteddel csak ártasz.
Azért iszol ennyit mert szomjas vagy, vagy csak megszokásból? Mert ha alapból ennyi vizet kívánsz akkor lehet valami betegség jele is, pl. cukorbetegségé.
Hát megszokás is,de kivánom is..ha pl vízről besztélnek, v látom megkivánom..viszont az is közrejátszik h kancsóból iszok és szívószállal..és közbe azt rágcsálom..mert imádog rágcsálni..ezért van az h néha felszedek pluszkilókat,mert eszek..most csak iszok legalább..
Köszi am a válaszokat, mostmár akkor nem fogok ilyen sokat inni h ne terhelje a szivet..
úristen, ezt nem tudtam h belelehet halni..most is iszok..az imént hoztam be..és már alig van..már túl vok a 7literen is..most léptem át. Ám még is milyen orvoshozmenjek? Mert nem tudom h ilyenkor hova kell..
Van vkinek vmi ötlete?
Szeritem a háziorvosodnál kezd. Ő - feltéteezem -beutal először vérvételre, itt a cukorbetegséget vizsgálják elsősorban. De a vérképedből és az esetleges eltérésekből már könnyebben meg tudja állapítnai merre küldjön tovább.
Feltétlen menj el, ez nagyon veszélyes, a szervezet nem tud mit kezdeni ennyi vízzel!!! Nem hiszem, hogy ez csupán egy rossz beidegződés, inkább valamilyen olyan dolog, amit sürgősen kezeli kell!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!