Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Bulímia "után" mi lesz?

Bulímia "után" mi lesz?

Figyelt kérdés
Egy éven keresztül nagyon bulímiás voltam. Naponta 3-4 alkalommal hánytattam magamat, alig ettem valamit, stb. Nagyjából egy éve hagytam abba, felálltam, elegem lett. Az lenne a kérdésem, hogy hogy hathat ki ez -az egy éven keresztül tartó hányás- a szervezetemre? Most mentem el vérvételre -eddig nem mertem- és a vérképem az ég világon semmilyen problémát nem mutatott. A fogaimnak sem lett baja. Olvastam is róla, meg számomra is úgy a logikus, ha egy éves folytonos hányás után kimerül a szervezet, különböző egészségügyi problémák léphetnek fel. Lehetséges az, hogy én megúsztam? Bulímia "után" mennyi idővel jelentkezhetnek egészségbeli problémák?
2014. szept. 7. 02:52
 1/2 anonim válasza:
Ezek szerint nagyon szerencsés vagy, általában egy hónap után jelentkezhetnek először bajok, de neked jó génjeid vannak, ha semmi bajod nem lett, és a fogaiddal is minden rendben, nem szükséges aggódnod, de ne is játssz/kísérletezz az egészségeddel!
2014. szept. 7. 03:17
 2/2 anonim ***** válasza:

A vérvétel csalóka nekem volt, hogy anorexiás időszakomba mentem és semmit nem mutatott ki, pedig a bőröm nagyon csúnya volt és hullott a hajam rendesen. A vasam alacsony volt, de még az ok. szinten belül. A dokinak fogalma nem volt, hogy nem eszek, pedig 38 kg voltam.

Meg nekem gyógyulás után alakult ki rendszeres fejfájás, gyenge immunrendszer és fáradtság. A vérképem alapján pedig minden ok :( Szóval vigyázz magadra:)

2014. szept. 8. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!