Lány vagyok ès sokat pukizok, pedig egèszsègesen táplálkozom ès sportolok is, hetente 3-4 alkalommal járok táncra :( tejallergiára gyanakszom, de amig orvoshoz nem jutok kène valami ami enyhìti ezt a kellemetlen helyzetet. Köszi előre is 15/L
Nem tudom, beválnak-e, de ártani tuti nem árt, ha kipróbálod valamelyiket :)
Ha tejallergiára gyanakszol, miért nem hagyod el a tejtermékeket legalább egy időre? Vagy én gondolkodom egyszerűen? Láttam már, hogy még a bizonyítottan tejallergiásokat sem érdekli, igenis isznak tejet, esznek gyógyszert és annyi. Ez nekem nagyon furcsa.
2014. szept. 1. 22:25
2/3 anonim válasza:
én is tejérzékeny vagyok, a tejföltől, joghurttól, túrótól és társaitól csak durrogtatok :D de ha megiszok egy pohár tejet.....elszabadul a pokol, sógorostul jön a vész, igaz nem is kívánom a tejet. Amúgy létezik olyan, hogy LACTASE vagy valami ilyesmi, amitől nem lesz hasmenésed. Én kipróbáltam. Megittam egy pohár kakaót, bevettem egy ilyen tablettát, igaz nem jött rám a szapora, de a durrogtatás nem maradt el XD ugyhogy szerintem jobb elkerülni ezeket az ételeket, minthogy mindenfélét szedni
2014. szept. 25. 13:07
3/3 anonim válasza:
Amúgy ha kiderül, hogy laktózérzékeny vagy, akkor járj utána mindenféle kedvezménynek amit igénybevehetsz. Az orvosok nem említik meg. Amíg 18 alatt vagy pl utazási kedvezmények, 18 fölött adókedvezmény. stb
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.