Ha valaki alkatilag ilyen, akkor esélye sincs hízni?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok 180 centi és 67 kiló. Szembetűnően vékony vagyok és szeretnék egy kicsit látható módon hízni. Eddig mindig megpróbáltam többet enni mint amennyit kívánok, ennek az lett az eredménye hogy az anyagcserém is felgyorsult, sűrűbben kellett oda járnom. Azt mondták, hogy a gyomrot tágítani a legegyszerűbb dolog. Hát nem. Bármennyit eszek egy grammot se tudok felszedni... (Ilyen testtömegnövelő mesterséges cuccok kizárva) Valaki tud valami jó ötletet vagy javaslatot?2010. jan. 16. 10:18
1/2 anonim válasza:
Sport, kondi. Étvágyat is növeli és az tuti, hogy az izom fejlődik az edzés hatására. Ez persze nem azt jelenti, hogy úgy fogsz kinézni, mint egy testépítő, csak azt, hogy husika rakódik rád, nem háj, ami gyors anyagcserénél is lehetséges.
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor meg kell tapasztalni, hogy mi az éhezés. De vigyázz, ha utána elkezdesz enni, mert akkor már te is hízni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!