Minden ételtől felpuffadok, mit vegyek be?
Figyelt kérdés
De tényleg mindentől, mindegy, hogy mit eszek. És persze utána szelek bántanak, és hát nagyon kellemetlen, ezért itthon reggelizem és amikor a munkából hazajöttem, már csak akkor eszem, mert nem tudok sajnos mit tenni.
reggelizni 7 felé szoktam, este fél 6-ra érek haza, akkor meg vacsorázom
de rettentően rosszul vagyok, éhezem, nem bírom elvégezni a munkám, van valamilyen tabletta, ami segíteni evés után?
2014. aug. 22. 20:09
1/3 anonim válasza:
Szedj probiotikumot (pl protexin balance) kúraszerűen. Nekem ez vált be. És hosszú távon valahogy változtatni kell a táplálkozási szokásaidon.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én próbálok, de hát ha eszem, utána puffadok és jön a szélképződés, nem tudok mit tenni, hogy elkerüljem a kínos perceket inkább nem eszek.
2014. aug. 22. 20:44
3/3 anonim válasza:
Ez komoly felszívódászavarnak tűnik, mielőbb ki kellene vizsgáltatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!