Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van egy csomó kritályvizem,...

Van egy csomó kritályvizem, mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm adott rengeteg cehgédi legolcsóbb szénsavmentes kristályvizet, mert neki nem kellett, nyaraláskor ismertem meg au embert. Itthon fogyasztva tapasztaltam, hogy nagyon rossz hatású, mert toma, bágyadt, fáradt vagyok egész nap, rengeteg fluoridot tartalmaz, ami jó elvileg a fogszuvasodás ellen, de nekem jók a fogaim. Bolti eredeti csomagolásban van, de nekem nem kell

Hova vigyem? Kinek ajánljam fel? Mit tegyek vele?

2014. aug. 20. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Add el az OLX-en.
2014. aug. 20. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kisboltban is átveszik ha nagyker ár alatt adod.
2014. aug. 20. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ingyen bárki a környékeden el fogja vinni. Te mindenáron pénzt akarsz belőle facsarni?
2014. aug. 20. 14:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarok pénzt belőle útálom már. A szomszédoknak nem kell, köszönik szépen. Egy boltba voltam, de azt mondták, hogy sok papírmunka lenne vele és túl gyenge kristályvíz az ő profiljukba nem tartozik bele. Ezen kívűl nem árúsíthatják mert mérgező [link]

"kétszeresen meghaladó mennyiségű, mérgező arzént, sőt az egyikben higanyt is találtak"

2014. aug. 20. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Ez a ceglédi vyz lenne az [link]
2014. aug. 20. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Szép mondhatom. Iszok inkább sört.
2014. aug. 20. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is pont így vagyok vele. Ismerősöm a honvédségnél kapta közmunkában védőitalként, de inkábbnem issza
2014. aug. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!