Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit lehet tenni, ha EGYÁLTALÁN...

Anita 2014 kérdése:

Mit lehet tenni, ha EGYÁLTALÁN nem megy a nyelés?

Figyelt kérdés

Reflux betegségem és mandulagyulladásom van vashiánnyal... Idén ez már a 2. mandulagyuszim, valószínűleg el fogják távolítani. A vashiányt vastablettával, a refluxomat is gyógyszerrel orvosoltam eddig.

Jelenleg ott tartok, hogy nem tudok nyelni, félrenyelek, összeszorul reflexszerűen a torkom. Voltam fül-orr-gégészeten, s ott sem értik meg hogy SEMMIT sem tudok lenyelni,.még a vizet sem... 2 napja nem ettem-ittam szinte semmit, le vagyok gyengűlve, ma délután megyek a háziorvoshoz. De addig is gondoltam itt felteszem a kérdést, mit tesznek olyan emberrel akit a szó szoros értelmében képtelen fogyasztani bármit is?

2014. aug. 13. 08:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Kezelik az okokat (mandulagyulladás). Rosszabb esetben infúzió (ha a víz sem megy, akkor a kiszáradás miatt ez valószínű). De mondom, inkább az okot próbálják megszüntetni minél hamarabb, mert ezek ilyen gyenge megoldások.

Ha pedig olyan állapotba kerül az illető és a gondjai nem oldódnak meg, akkor gyomorszonda, de ehhez már tényleg hosszú idő és súlyosan leromlott állapot kell.

2014. aug. 13. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!