Egyszer meghajt a laktóz egyszer nem, mi a magyarázat erre?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az oka annak, hogy bár laktózérzékeny vagyok még is miért fordul velem elő, hogy egyszer semmi bajom nincs a laktóz tartalmú ételektől máskor meg igen. Sőt, van, hogy mondjuk a fagyi vacsora után "meghajt" de ugyanaz a fagyi másnap ( mondjuk ebéd után) már nem. Nem vagyok súlyos laktózérzékeny, ezért merek néha egy két péksütit vagy csokit vagy hasonlókat enni. Szóval, - :) - most nem az a kérdés hogy miért eszek laktóz tartalmú ételt miközben tudom hogy intoleranciám van. Köszönöm előre a válaszokat!!2014. aug. 2. 18:34
1/1 Katalinka87 válasza:
Lehet, hogy ingadozik a laktáz szinted. Ha nem vagy "teljes" laktóz érzékeny,akkor előfordulhat szerintem.
Tudom, másban nem kértél véleményt, de ne egyél laktózt, ha érzékeny vagy rá, tönkreteszi az emésztőrendszeredet ..alattomos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!