Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyszer meghajt a laktóz...

Egyszer meghajt a laktóz egyszer nem, mi a magyarázat erre?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az oka annak, hogy bár laktózérzékeny vagyok még is miért fordul velem elő, hogy egyszer semmi bajom nincs a laktóz tartalmú ételektől máskor meg igen. Sőt, van, hogy mondjuk a fagyi vacsora után "meghajt" de ugyanaz a fagyi másnap ( mondjuk ebéd után) már nem. Nem vagyok súlyos laktózérzékeny, ezért merek néha egy két péksütit vagy csokit vagy hasonlókat enni. Szóval, - :) - most nem az a kérdés hogy miért eszek laktóz tartalmú ételt miközben tudom hogy intoleranciám van. Köszönöm előre a válaszokat!!

2014. aug. 2. 18:34
 1/1 Katalinka87 válasza:

Lehet, hogy ingadozik a laktáz szinted. Ha nem vagy "teljes" laktóz érzékeny,akkor előfordulhat szerintem.

Tudom, másban nem kértél véleményt, de ne egyél laktózt, ha érzékeny vagy rá, tönkreteszi az emésztőrendszeredet ..alattomos.

2014. aug. 23. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!