Hogyan lehet csökkenteni a bélgázok képződését? (bővebben lennt)
Figyelt kérdés
nem tudom mi van velem, kb. 1 hónapja minden nap mindenféle korgó hangok jönnek a hasamból még ha nem is vagyok éhes és sokszor nagyon fel vagyok puffadva. és emellett ebben az egy hónapban nagyon nagy mennyiségű bélgáz képződött/képződik, pedig nem eszek se káposztát, se babot, se hasonló ételeket. Szerintetek mi lehet ez ? és mivel segíthetek ezen? esetleg bizonyos ételekkel, gyógyteákkal,gyógyszerekkel, stb ???2010. jan. 9. 19:50
1/10 anonim válasza:
Ez semmi esetre sem normális, valamitől pedig felfúvódsz... Én inkább orvossal bezsélnék a helyedben.
3/10 anonim válasza:
Espumisan tabletta recept nélkül,patikából.Ha nem múlik,orvos.
4/10 anonim válasza:
kerüld a szénsavas üditöket ja és felnöt korba sajna a tejtermékek is okozhatják!
5/10 anonim válasza:
Közeli ismerősömet ugyanezzel a panaszokkal 6 évig rángatták egyik vizsgálatról a másikra, végül kiderült fruktóz érzékeny.
6/10 anonim válasza:
nekem IBS-em (irritabilis belszindromam van) ki kellett tapasztalnom, mitol voltam jobban es mitol rosszabbul (jobb: tej termekek, paradicsom, rossz: banan, krumpli, rettegett bab, uborka, kaposzta, paprika, voros husok), mostanaban zold tea koncentratumot eszek ez ugy nez ki segit, legalabbis amig hozza nem szokik majd a szervezetem. A magyar lakossag 20% amugy ebben szenved, testi problemat nem tudnak diagnosztizalni, igy csak tunetileg kezelik, a stressznek es a megvaltozott eletmodnak tudjak be.
7/10 A kérdező kommentje:
NAgyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat !
2010. jan. 10. 01:49
8/10 anonim válasza:
Nagyon szívesen legalább valahol eltudol indulni.
9/10 anonim válasza:
Ne igyál szénsavas italokat, különösen kólát ne! Kerüld a puffasztó ételeket, pl. bab, borsó, káposzta, hüvelyesek, viszont egyél almát, az hatásos.
10/10 anonim válasza:
Kérdezem hogy szex közben is büdöseket F I N G A S Z ,
S ennek alapján adom a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!