Tényleg több báta-karotin szívódik fel a sárgarépából ha előtte megfőzöm? Van ennek valami hátránya?
Figyelt kérdés
Itt írták, hogy "megfőzöd, jól megpuhítod, mert a kemény, vastag cellulóztartalmú sejtfalak így megroncsolódnak és sokkal több pigment szívódhat fel a szervezetbe, mintha nyersen ennéd" Ez igaz? Van esetleg valami hátránya?2014. júl. 19. 16:30
1/4 A kérdező kommentje:
*béta
2014. júl. 19. 16:31
2/4 anonim válasza:
nyersen reszeld le és pár csepp olaj (zsírban oldódik)úgy szívódik fel a legjobban
3/4 anonim válasza:
Ahogy az utolso irta,ugy helyes.
4/4 anonim válasza:
Tudtommal a vitamin tönkremegy hőkezelésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!