Ezzel érdemes orvoshoz fordulni?
Sziasztok. Igazából gyermekkoromra nyúlik vissza a problémám. Általános iskolába jártam még és időről időre előjött egy hasi görcs, néhány másodpercig tartott, aztán elmúlt, de volt, hogy naponta többször is.
Aztán évekig nem jött elő, de mikor elkezdtem konditerembe járni, testépíteni és táplálékkiegészítőt szedni, újra előjöttek a görcsök. Nagysokára rájöttem, hogy a tej okozza, és eddig azért voltam "tünetmentes", mert egyébként utálom a tejet és egyáltalán nem ittam, csak a táplálékkiegészítőhöz ajánlották nekem, hogy abba keverjem. Hát akkor magamba erőltettem. Jöttek is a görcsök. Más tejtermékekre abszolút nem reagálok így csak a tejre. Azóta sem iszom tejet, nincs is ilyen tünetem azóta se. De mégis csak van bennem egy kis félsz, beszéljek erről egy dokival?

Ez sok éve volt és akkor nem volt ennyi eszem se! :)
Mostmár sokkal fontosabb az egészségem megőrzése, és ezt még sose vizsgáltattam ki. Köszi a választ

Oké.
Kipróbálom. Aztán majd jelzem! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!