Igyak 2 l folyadékot vagy hagyjam inkább?
Mostanában minden nap behozok egy 1,5 l-es vizet a szobámba, és azzal próbálok 'megküzdeni'. Ezenkívül szoktam inni kávét, tejeskávét, szóval így van meg a 2 liter.
De nekem ez nagyon sok. Igazából magamtól alig iszok, volt hogy egyik barátnőm szólt hogy totál ki van száradva a szám, igyak már valamit. Nem tudom, egyszerűen nem vagyok szomjas. Szerintem olyan 1l folyadékot innék meg amúgy. De volt már, hogy fájt a fejem, és amint ittam jobb lett, pedig nem is éreztem, hogy szomjas vagyok.
Szerintetek 'erőltessem' a napi 2 litert, vagy inkább igyak annyit, amennyit kívánok?
Minek erőltetni? Tessék korszerűnek lenni! Nem vízivás kell. Elég ha beveszitek a legújabb víz nélkül fogyasztható fájdalomcsillapítóját a gyógyszergyáraknak. Az több profitot termel nekik. :)
Még a 2 liter is karcsú igazából. Én attól függően milyen magas és nehéz vagy, 3 litert simán megitatnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!