Nehezebb ételek után még 5-6 órával is érzem böfögéskor az ízüket, ez sok gyomorsav miatt lehet?
könnyebb ételeknél, pl extrudált kenyér, sajttal, annál nem érzem
nehezebbeknél( tojásrántotta) igen
reflux miatt lehet?
elég kegyetlen belegondolni, egyáltalán a ténybe, hogy a normálisnál rosszabb az egészségi állapotod ilyen fiatalon én 20 éves vagyok, de ennyiből van aki meg fél lábbal születik, az mit gondoljon..erről ennyit
de az én véleményem az, hogy erre 100%, hogy van megoldás, az nem létezik, hogy nincs, csak az orvosok nem tudatják az emberekkel, hogy vedd a gyógyszereket..
eleve milyen beteges dolog, az, hogy olyan problémát ami gyakran előfordul egy olyan gyógyszerrel kezelj, aminek későbbiekben komoly mellékhatásai lehetnek, akkor a gyógyszer baromira nem megoldás..
a salvus víz tényleg jó rá, meg a szódabikarbóna is..
csak gondolj bele, hogy mi a jó az egészségedre nézve a későbbiekben, ha gyógyszert veszel be rá, vagy ha salvus vizet iszol, igen az íze elég förtelmes, az elején én félve mentem inni, de mikor rájöttem, hogy mennyit segít, már szinte örülök ha iszom :D
meditáció?? nagyon sokat tud segíteni, főleg mivel a reflux az esetek 90%-ban valami pszichés dolog miatt alakul ki, de az is lehet, hogy a kiváltó ok alakul ki pszichés probléma miatt ami a refluxot okozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!