Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitol van gyomorsavtultengesem?

Mitol van gyomorsavtultengesem?

Figyelt kérdés
kb 3 napja tart hogy nem tudok aludni annyira marja a gyomorsav a gyomromat pedig nem vagyok ehes nem azert.hasznaltam renniet de az sem hatott.mitol lehet ez?eddig nem volt gyomorsavtultengesem.szinte annyira faj hogy hanyingerem van tole.mit tegyek
2010. jan. 4. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Quamatel mini. Jó drága, de jó. Nem vagy esetleg túlsúlyos? Lefekvés előtt néhány órával már ne egyél, tartózkodj a nehéz és savas ételektől, pl narancs, ásványvíz, erős tea. Persze ha így marad, úgyis el kell menni a körzetihez.
2010. jan. 4. 15:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Stressz, ideg. A banán kis időre eltudja nyomni a savat. Érdemes kipróbálni. Azon meg gondolkozz el, mi az ami belülről stresszel.
 3/10 anonim ***** válasza:
A rennie-től el kellene múlnia,esetleg próbáld meg a Maalox-ot,hátha hatásosabb. És menj orvoshoz szerintem,ő majd ír valami erősebbet kapszulában,azok sokkal jobban hatnak,és van 12 órás hatóidejű gyógyszer is.Addig is kerüld a zsíros,fűszeres ételeket és az idegeskedést.
 4/10 anonim ***** válasza:
reflux?!
2010. jan. 4. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Diós beigli, zserbó? Nem etted meg mind ami megmaradt? :)

Ha Rennie nem segít, igyál lassú kortyonként hideg tejet.

2010. jan. 4. 15:44
 6/10 anonim ***** válasza:
stressz pusz tejes dolgok füszeres probáldki a REFLUXONT kapszula egy szem és több napra jobb lesz ,ha gyorsan kell reni, vagy szodabikarbona kávéskanálal kevés vizzel,,tt.zl.
2010. jan. 4. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Hallottál már a káros geopatikus sugárzásokról? Kereszt vízér sugárzás okoz ilyen tünetetis.Kikéne méretni a fekhelyedet, jó helyre(neutrális zónába tenni)és meg fog szünni.A kollegám is ilyen helyen feküdt,elötte Renit szedett,kimértem a fekhelyet kb 2.éve azóta azt sem tudja mi az a Reni!!! ehet bármit, nincs savtúltengés.De ha gondolod szedd nyugodtan a csodapirulákat, de a savtúltengés megmarad,legfeljebb a tünetek múlnak el amíg szeded a gyógyszert, de mihelyst abbahagyod újra előjőn, mindaddíg amíg a kiváltó okt meg nem szünteted.
2010. jan. 5. 14:39
 8/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy attol van mert sok hasizomgyakorlatot csinaltam?lehet attol?
2010. jan. 5. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
hasizom gyaktol izomlázad lehet.vetélbe szodabikrbonát vagy legalább renit amit a tv is reklámoz és ha ezektöl sem csöken azzonal menj orvoshoz nem hiszem el hogy nem vetélbe semijen savközömbösitöt.ha nincs gyere adok,tt.zl.
2010. jan. 7. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
na én ezért nem csinálok hasizmot,mert utána pont ezt érzem,igaz nekem érzékeny a gyomrom,de hasizom után nekem is savam van.
2010. jan. 7. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!