Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tudnátok segíteni, hogy ez...

Tudnátok segíteni, hogy ez mitöl lehet?

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdtem egy kissebb fogyókúrát ami annyiból áll, hogy sportolok, nem eszem kenyeret és nagyon ritkán eszem édességet.Elötte is ritkán ettem süteményt,tortát, csokoládét de mostanában jöttek az ünneplések és jöttek a sütemények is. Akárhányszor eszem sütit, csokit akármit utána hasmenésem lesz. De egy szelet sütitől is. Ez mitől lehet?
2014. jún. 20. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tejérzékeny vagy.
2014. jún. 20. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:
De a "fogyókúrám" elött nem volt ilyen problémám.
2014. jún. 20. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Korod? Mennyire van ilyenkor "büntudatod"? F/L?
2014. jún. 20. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:
21L/ hát mértékkel eszem szóval annyira nincs.
2014. jún. 20. 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg igazából 170 magas vagyok/60 kg szóval kb 3-4 kilótól szerettem volna megszabadulni, inkább átalakítani mint fogyni.
2014. jún. 20. 15:13
 6/6 OMG! válasza:
Nekem is későn alakult ki a tejcukor érzékenység. Én már egy csepp tejtől rohanok a wc-re. Ha eszek valami tejeset, akkor általában hányinger, hasfájás, fejfájás és szédülés is társul mellé. De szerintem menj el gasztroenterológiára, ott majd meg kell innod valami lötyit, amibe laktóz van feloldva és mérik a hidrogén szintedet, csak egy kis gépbe kell belefújnod. :) Vagy pedig próbáld ki a lactosolv kapszulát, közvetlenül tejes dolog fogyasztása előtt, persze mértékkel. És ha használ akkor valószínű tejcukorérzékeny vagy. :) Bocsi a regényért. :D
2014. jún. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!