Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Lehetséges, hogy a magas...

Lehetséges, hogy a magas szénhidrátbevitel miatt nem fogyok?

Figyelt kérdés

Napi 180-190 (néha 250 felett is) gramm szénhidrátot eszek meg.

Régebben főleg cukrokból/nassokból állt, aztán áttértem a rizsre, kenyérfélékre, viszont a mennyiség ugyanúgy megmaradt...

Hogyan tudnám hatékonyan csökkenteni a bevitelt?

165cm/62kg

2014. jún. 16. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges. Viszont a 180-190g az nem olyan hú de sok. Mellé miket eszel még? Mert pl. ha mellette sok a zsíros dolog, akkor az úgy nem jó. Mert alapból a 160g szénhidrát a minimum. Az agyadnak nagyon kell a glükóz. Viszont ha sok szénhidrátot viszel be, ami nem kell, akkor abból zsír keletkezik a szervezetedben.

Egy kicsit csökkentsd le a szénhidrátot (bár itt inkább arra a 250g-ra gondolok, az sztem már sok), a zsírt próbáld minimálisra redukálni. Inkább fehérjét egyél. Fehérjéből lehet glükózt csinálni, de zsírt nem. És mellette mozogsz eleget?

2014. jún. 16. 21:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

A zsír 30-50 gramm között szokott lenni. Néha meghaladom 10-20 grammal.

Fehérjéből 80 gramm szinte mindig megvan.

2014. jún. 16. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Jesszus. Én sosem grammoztam, mégis sikerült fogynom. Egyszerűen sok gyümölcsöt ettem, mindenfélét, meg zöldségeket, meg húst, és a csokit-kenyeret-tejet kihagytam, és egy hónap alatt lefogytam azt az 5kg-t amit akartam :) És tartottam is! :) szerintem ezt nem lehet így "kicentizni" mivel minden szervezet másképp működik. Először is tapasztald ki, hogy mitől érzed jól magad, mitől jó az emésztésed, és amikor megtalálod akkor fogyni is fogsz. :) kétlem, hogy sok szénhidráttól jó lenne az emészsétsed. folyamatos felfúvódás, és változékony széklet... Dehát, mondom, tapasztald ki, és ne grammozz :)
2014. jún. 16. 22:02
 4/6 anonim ***** válasza:
A fehérje az akkor teljesen okés, ha fogyni akarsz, akkor a zsírt még picit csökkenteni, néha mozogni, és meglesz az a fogyás ;)
2014. jún. 16. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Zsírt nem eszik, ch az egekben és csodálkozik, hogy nem fogy.
2014. jún. 17. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, valószínű, biztos - sőt, 1000%.
2014. jún. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!