Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyire tehet tönkre?

Mennyire tehet tönkre?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem szabad azzal szórakozni,hogy hánytatom magamat. Tisztába vagyok azzal,hogy tönkreteszi a fogaimat,nyelőcsövemet stb.. És mielőtt mondanátok,hogy sport és egészséges táplálkozás inkább,mint ez.. Akkor elmondanám,hogy sportolok, figyelek arra,hogy mit eszek, de egyszerűen nem tudok tovább fogyni. Nem vagyok megelégedve magammal, egyszerűen utálok a tükörbe nézni,és már ott tartok,hogy ezt látom megoldásnak. Már volt,hogy hánytattam magamat, de nem mindig, továbbra is figyelek az étkezésre nem zabálok, csak néha jól esik,hogy inkább kihányom. Hetente 2-3x . Ha megtudnám ezt tartani,hogy nem mindennap(tudom rálehet szokni) és minél hamarabb leállnék vele ( egyszer már sikerült ) akkor mennyire mehet tönkre a fogam vagy akármi? És mennyi időn belül ?
2014. jún. 12. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Figyu, azt kéne eldöntened, hogy mindössze néhány évet akarsz élni, vagy mondjuk sokáig. Ha az utóbbi, akkor szerintem te magad is tudod a választ.. előbb-utóbb gondod lesz belőle, ha pedig gond lesz, akkor ne csináld.. a saját magad érdekében! :)
2014. jún. 12. 17:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy nem fogsz minnél hamarabb leállni. Sőt, egyre többet fogod hánytatni magad, majd a sportot se fogod bírni, mert legyengülsz.
2014. jún. 12. 17:49
 3/9 A kérdező kommentje:

Sajnos tudom,hogy ebből csak nagyobb gond lesz..

Mindenki azt mondja hülyeség amit csinálok 163 cm körül vagyok, és 52 kg. De nekem ez még mindig nem elég..

Sportolni imádok, de abba is tényleg kezdek már leállni,mert gyenge vagyok, étvágyam sincs,keveset eszek

2014. jún. 12. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy ha tovább folytatod, akkor minden leszel, csak szép nem. Egy idő múlva a nyelőcsöved sérülni fog, a szád büdös lesz, a fogaid romlanak, a hajad hullani fog, hullasápadt leszel, a körmeid töredezni fognak.
2014. jún. 12. 20:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos ezzel is tisztában vagyok.. Tudom,hogy nem éri meg,és hogy hülyeség az egész.. De amíg nem tanulok a saját hibámból addig fel sem fogom,hogyha még lassan is de tönkre fog tenni
2014. jún. 13. 05:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz! Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 13. 05:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Valami gázos gondod van, ha jólesik hányni... mindegy, menj el pszichológushoz, ő segít, és nem néz hlyének. Ha meg igen, válts.

Jó, most elküldesz gondolatban a halál fszára, de igazam van. Nem fogsz tudni leállni, sőt, egyre többször fogod kívánni az érzést - elárulom, épp olyan érzetet okoz a dolog, mint az orgazmus.

De nagyon, egy idő után már sírva fogod kívánni, bár el se kezdted volna, mert nem fogsz tudni emészteni, mindent automatikusan hánynál ki. Ha meg benned kell maradjon, fájni fog megemészteni. Mindentől puffadsz, refluxod lesz, tönkreteszed a nyelőcsöved, sőt, ki is yukadhat a savtól, amibe belehalsz. Elgyengül a záróizmod, így pillanatok alatt visszajöhet bármi, és ha eltoszod, bele is fulladhatsz a hányásodba, miközben csinálod.

Hidd el, nem éri meg, teljesen beszippant és nem lesz életed. :(

2014. jún. 13. 13:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem küldelek el,mert mindenkinek meghallgatom a véleményét.És sajnos tudom,hogy ha még bántó is számomra, amit mondtál teljes mértékben igaz.

Köszönöm a válaszod, neked is ment a zöld kéz!

Egyébként 16 éves vagyok, és elég szörnyűnek találom,hogy itt tartok :/

2014. jún. 13. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Elferdült önképed van. Első dolog, ha nem tudsz tovább fogyni, akkor izmot kell építeni, majd újra diétázni. Aki előtte kövér volt arról marha nehezen megy le a zsír elsőre.

Inkább akarj sportos lenni, mint egy csontkollekció. Keress rá: Péntek Enikő - ilyen legyél, mert Ő szép, sportos

Egyébként pedig tönkreteszed magadat ha nem változtatsz. Nem kell senkinek sem megfelelned, mindenki maximálisan leszarja, hogy Te miként nézel ki. Aki pedig nem, az selejtes. Törekedj az egészségre, az látszani fog a külsődön is. Egyébként pedig ha csak a természeti oldalát nézem, mondjuk vagy 60kiló akkor lesz férfi aki megdug, 70, 80, 90 kilósan is találsz magadnak hímtagot, de 35kilós csontvázként nem lesz ember aki rád néz. Szóval evésre, tiszta táplálkozásra fel. Olvasd el a sárga kapszulát (letölthető ingyenesen, használd googlet).

JA! Keress fel egy orvos a problémáddal, ha nem bírod kezelni az ügyet.

2014. jún. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!