A sültkrumpli akkor is egészségtelen, ha kókuszzsírban sütöm?
#1 - Én sem tudom honnan veszi, de hogy jól tudja ( veled ellentétben ) , az biztos.
Kérdező - Igen. A kókuszzsír nem változtat a krumpli összetételén, ez logikus.
Jóval egészségesebb,ha a krumplit vékonyan bevagdosod mondjuk 3 mm-sen,megkened kókusz,vagy saját kisütésű tyúk,liba,kacsa,vagy éppen disznó zsírral és sütőben megsütöd.Kerülendő az étolaj,már az is transzzsír!
Itt megjegyzem,hogy a fiamnak kiskamasz korától kezdve jöttek ki az arcán,vállán,hátán,fejbőrén nagy sárga undorító pattanások,melyek az étolaj elhagyásával szinte egycsapásra megszűntek.A saját kisütésű zsírok egészségesek és nem hizlalnak,ha minimálisat használunk belőle,nem tocsog az étel a zsírban,valamint,ha a rántásos ételeket nem rántással készítjük,hanem mondjuk borsó,köles,vagy len liszttel habarjuk az ételeket. étel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!