Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Anorexiából gyógyulok. Normáli...

Anorexiából gyógyulok. Normális ha nagyon sokat eszek?

Figyelt kérdés

Először lassan növeltem majd próbáltam enni régi kedvenc csokit majd minden édességet újra "kipróbálni".. Csak az a baj, hogy egyre többet kívánok :S Nem csak édességből persze..hanem minden olyan tiltott ételt amit nagyon sokáig megvontam magamtól.Ez normális?Meddig tart ez a folyamat? Persze sokat mozgok is (bicikli,futás,torna,séta)

16\l

2014. jún. 3. 20:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
félek,hogy bulímiás fogok lenni:( egyre többet akarok enni:( mit tegyek?
2014. jún. 5. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak tartsd magadban és akkor nem lesz baj! Gondolj arra, hogy azért kívánod, mert a szervezetednek szüksége van rá! Kell neki! Nem buta a tsted, tudja, hogy mire van szüksége. Gondolom azokat is eszed amiket kívánsz. Én nem mindig csak a nasikat kedveltem a gyógyulási folyamatban. Hanem a húst is. Volt, hogy majd egy fél lapockát megettem és mellé még grillcsirkét. Aztán jött a mézmánia. Kinyitottam a mézesüveget és csak nyalakodtam. Majd a sajt, a lekvárok. Volt nutellás korszakom is, meg csokizós, de mivel az édességek után mindig nagyon rosszul lettem, ezért ez az ingerenciám hamar alábbhagyott és azóta nem is kívánom az ilyen egyeszű édességeket. Ne félj! Előbb utóbb abba fog maradni, amint a szeervezeted telítődött. Csak bízz a testedben. Tudja, hogy mi kell neki! Hallgass rá és magaddal legyél ne magad ellen. :)
2014. jún. 5. 23:00
 13/16 anonim válasza:

szia:)

én is 16 éves lány vagyok. Szintén anorexiás. Énis sokszor gondolkodtam el azon, hogy normális hogy ennyi mindent eszek. Sok mindent megvontam magamtól de most már mind eszem. Épp most csináltam egy tepsi diós csokis sütit.:) A dokim és anyum szerint normális ez a dolog.

2014. jún. 6. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:
igen,értem de nagyon félek, hogy nem fogom tudni abbahagyni az evést:(
2014. jún. 6. 20:23
 15/16 anonim válasza:
Igen attól én is nagyon félek, meg attól is hogy elhízok:((
2014. jún. 7. 21:06
 16/16 anonim válasza:
szia! hogy vagy azóta? (én is hasonló cipőben járok...)
2014. júl. 8. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!