Hogyan lehetnék olyan alkatú, aki mindig eszik, de mégsem hízik?
Figyelt kérdés
Sportolással, diétával, éheztetéssel, vagy mivel lehetne elérni ezt?2014. máj. 20. 19:41
1/8 anonim válasza:
ez genetika vagy mi. ha nem vagy ez a tipus,ha eszel ,hizol. ez van. van aki sokat eszik,megsem hizik,pedig szeretne...
2/8 anonim válasza:
Sajnos legfőképpen sehogy. Ez genetika.
3/8 anonim válasza:
Erre születni kell, nem jön csak úgy magától.
4/8 anonim válasza:
Ez a probléma színtisztán genetikai adottság.
A "mindig eszik" az önmagában sem normális jelenség.
5/8 anonim válasza:
Visszamászol anyukádba és megkéred hogy szüljön meg újra:)
6/8 anonim válasza:
Ne akarj ilyen lenni, álomnak szépen hangzik, a valóság gyötrelmes.
Valóban genetika (meg prá betegség okozhat hasonló tüneteket). Vagy rendszeres sport segíthet kicsit.
7/8 anonim válasza:
Komolyan lehetetlen vágyaid vannak? Szállj kicsit vissza a földre.
Ha SZ.ART eszel beteg leszel és elhízol. Nincs olyan hogy mocskot eszel de majd nem hízol el.. egy darabig ektomorfoknak sikerül, de idővel az ő testük is belebetegszik.
8/8 anonim válasza:
Ne akarj ilyen lenni. Én SAJNOS ilyen vagyok. Ehetek bármit, de hízni nem tudok. Hidd el, nem jó magamat 44 kilónak látni, nagyon vékony vagyok... de tehetek bármit, semmi nem jön rám. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!