Normális az, hogy majdnem minden szóda-ásvány és sima víztől hasmenésem van?
Figyelt kérdés
Eleinte csak a szódától volt hasmenésem, később az ásványvíztől is, a simától is, és a buborékostól is. A csapvízről nem is beszélve.
Milyen vizet vegyek/igyak ami kíméli a gyomrot, és nem okoz ilyet? Egyéltalán mitől van ez?
Előre is köszönöm a válaszolóknak.
Egy 25 éves lány.
2014. máj. 18. 02:52
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, az meg lugosít.
Nekem olyan boltban is kapható normális víz kéne ami nem csinálja ezt, egyáltalán mitől van ez? Pi viz sem használt - egyébként.
Semmitől nincs hasmenésem, bármit iszom, kóla, fanta, semmi, csak a víz és annak minden formája. Mi a franctól van ez? :(
2014. máj. 18. 03:22
3/5 anonim válasza:
Tudom, hogy extrém gondolat, de ha esetleg elmennél orvoshoz?
4/5 anonim válasza:
Colát, Fantát, egyéb ilyen sz*rokat ne igyál. Irány az orvos, addig is esetleg egy probiotikummal megpróbálkozhatsz, ilyet akár egy DM-ben is kapsz (Protexin, Béres, ...).
5/5 anonim válasza:
A cukros üdítőkről tényleg le kéne mondanod.. nem tudom mennyit iszol belőlük, és mennyi vizet iszol naponta. Ha az üdítők és más folyadékok vannak nálad előnyben, és nem a víz, akkor talán az okozhatja, hogy nem a vizet szokta meg a szervezeted, hanem a többi dolgot.. és lehet erre így reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!