Refluxom van, nyelőcső fekélyem és rekeszizomsérv, émelyeg a gyomrom nem tudok enni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szedek egy rakat gyógyszert, de nem segítenek, sőt mintha egyre rosszabb lenne.
Nem is lenne baj,hogy nagyon keveset tudok enni, de nagyon gyors az anyagcserém, és így fogyok egyre jobban(már 7 kilót fogytam és amúgy is vékony voltam, nem hogy még most...). Mit ajánlotok? esetleg émelygés ellen?
2009. dec. 26. 12:40
1/4 anonim válasza:
Én is gyakran vagyok így, különösen az ünnepi zebe-zaba, sok kávé után. Rákaptam a Lugos vízre, és az határozottan karban tart. Nézd meg a neten Füredi lugos néven hírdetik. Nálunk pl tejdiszkontban lehet venni 2 literes kiszerelésben,valami 350 Ft. Kicsit drága, de ha megiszom egy nagy pohárral, mint ha elfújták volna a gyomorégést.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Émelygésre Cerucal, ill. ondansetron tropisetron granisetron hatóanyagú szerek, bár az utóbbit nem tudom, hogy felírják-e refluxra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!