Szerintetek mennyit ettem?
őszinte véleényeket várok , amugy 17 éves lány vagyok 51 kg és 172 cm magas
reggeli: egy csomag jó reggelt keksz , és egy tejes kávé (gépi és cukrot nem raktam bele igy 70kcal van benne )
ebéd: zöldséges rizs köretnek ( nem olyan sokat kb normális adagot ettem ) és 5db halrúd (sütöbe süthető hozáadott zsir/olaj nélkül)
meg ebéd után ittam még egy kávét és ettem egy puncs szeletet ( amit a cukrászdákba lehet kapni ) és egy diós zserbót
ma már mást nem eszek ; mi erről igy a véleményetek?
"ma már mást nem eszek" <-ezt komolyan gondolod? Elég kevésnek tűnik ez, főleg, hogy a szervezeted még fejlődésben van. Vacsorára ha mást nem is, egy kis kekszet, vagy egy szendvicset valamint kakaót, teát, valamit ehetnél/ihatnál.
Esetleg egy alma,vagy egy banán sem ártana, vagy bármilyen más gyümölcs, amit szeretsz. :)
172 centihez 51 kg nagyon kevés. Persze ha azt mondanád, hogy eszel rendesen, csak nem hízol, és alkati a dolog, akkor belefér.
De a leírás alapján egyáltalán nem étkezel normálisan. Nem ettél sokat, ráadásul látszik, hogy próbáltad kerülni a hizlaló dolgokat, csak baromira nem sikerült.
Ne akarj fogyózni, mert egyáltalán nincs rá szükséged, sőt. Nem ártana, ha magadra szednél pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!