Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha valaki minden nap 2 liter...

Ha valaki minden nap 2 liter kólát iszik és csak egy zacskó popcornt eszik mi baja lesz?

Figyelt kérdés
A lányom csinálja ezt egy ideje.Sokat fogyott és nagyon betegesnek tűnik.
2014. ápr. 29. 07:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mini-nek igaza van! A jó tanulás mellett lehet valaki mentálisan,lelkileg beteg. Ez nem bolondot vagy butát jelent! Hiába 18 éves,akkor is a lányod! Ne nézd végig,hogy tönkreteszi magát! Ha otthon nem tudjátok megoldani,akkor keressetek pszichológust! Lehet,hogy először Neked kéne megértened azt,hogy ebbe BELE IS LEHET HALNI!
2014. máj. 2. 08:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Még csak nem is betegség.

A nők önhibájukon kívül hisztisek és hangulatváltozásokra hajlamosak, ezek kezelésére nem tudunk elég segítséget biztosítani nekik, a tiniket (de a felnőtteket is) pedig túl sok káros hatású média szemét éri, ezek is rossz hatással vannak a személyiségre, viselkedésre, döntéshozásra. Plusz a csordaszellem is érvényesül: túl sok lebutított szerencsétlennel találkoznak, ez is erősíti a rossz hatásokat. Ez nem betegség, ez egy jól kitervelt folyamat.

Kb. ugyan onnan ered mint ahonnan a hatástalan (!) szívgyógyszereket kiadják az orvosoknak hogy felírják szerencsétlen betegeknek. Az is szépen megvan tervezve hogy mire kell, és tervezetten működik. Na a társadalom elbutítása (lelki/pszichés értelemben) pont egy hasonló folyamat, csak a gyógyszer fizikailag végez hasonló célú munkát.

Az a baj, hogy nem olyan nehéz átlátni, viszont akik ezt átlátnák azok 95%-ban megrettennek. És megértem őket.

2014. máj. 2. 09:32
 23/24 anonim ***** válasza:

nem is kell egyből pszichológushoz, de a házi dokitokhoz mindenképpen el kellene vinni ő is beszél vele, de legfőbb kép neked kellene vele beszélned, mert ha egy orvos mondja neked, hogy a gyerekednek sürgős szakorvosi segítségre van szüksége akkor talán eljut az agyadig...

Én átestem az anorexián kamaszkoromban, és azóta is cipelem a keresztjét annak, hogy nem kaptam időben orvosi segítséget...

2014. máj. 2. 17:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Nekem az egész kérdés egy nagy kamunak tűnik, ennyire nem lehet hülye egy felnőtt ember, mint a kérdező...

És akkor mi van, ha csak 5-ösei vannak? Attól még, hogy valaki jó tanuló, lehet hülye, mint a s gg. Mondjuk neked aztán magyarázhat bárki bármit is, te se vagy jobb, hiába írtak már többen is tanácsokat, semmi nem volt jó. Idióta..

2015. máj. 10. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!