Lehet ennek az életmódnak valami hátránya? Kialakulhat valami betegség?
Szóval már pár hónapja olyan a diétám, hogy egész héten rettentően egészségesen eszem, 1300-1500 között tartva a napi kalóriát, és a héten egy nap azt eszek amit akarok. De ez nem azt jelenti, hogy egy kis süti lecsúszik ebéd után, hanem, hogy rettentő mennyiségű sütit zabálok, nutellába belekanalozok, mindenbe amit egész héten csak megkívántam. Estére nagyon rosszul érzem magam, és a végén bánom, hogy nem álltam le korábban, de kkor is tömöm magamba az édeséget ha már nem esik jól, mert 1 hétig utána magint nem eszek. Szerintetek? Ennek lehet valami egészségkárosító hatása?
Egyébként mindennap sportolok, és ha mást nem a napi 7 km ott van ha egyebet nem tudok csinálni.
163 cm/48 kg lány vagyok és 17 ves egyébként ha ez számít :D
Kérdezd meg gyakorin mik a cukorbetegség tünetei, nehogy túlterhelődjenek a Google szerverei.
Biztos hogy nem eszel egészségesen hétköznapokon, és akkor még jön a zabanap?
Krónikus betegségek sora lehet, de csak évtizedek múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!