google > kefír
305 000 találat / 0,39 másodperc
A tejtermékeket gyulladásfokozó és az elhízáshoz erősen hozzájáruló élelmiszereknek tekintjük.
Nem mindenki. Erős kampánya van a tejiparnak, ami a tejtermékeket fontos fehérjeforrásnak, a csontjaink egészsége szempontjából (csontritkulás megelőzése) fontos, 'egészséges' élelmiszereknek állítja be.
Ez a propaganda teljes mértékben hazugság, csak sokat hangoztatott így hitelesnek tűnik.
Ja, mondja ezt aki 'fogyasztószereket' is árult, ugye? Mert amit Te mondasz, az nyilván úgy is van.
Kérlek tegyél meg akkor nekünk annyit, hogy valami bizonyítékot is virítasz arról, hogy miért jobb a tejtermék fogyasztás mint a nem fogyasztás.
Én bármikor villantok bármikor magyarázatot, hogy miért nem jók a nagy inzulinszint emelkedést okozó élelmiszerek, a gyulladásfokozó élelmiszerek és hogy milyen krónikus betegségek vannak egyértelmű összefüggésben a tejtermékek fogyasztásával.
Szóval miért lehetnének ezek akár csak egy kicsit is jók? Mi a bizonyíték erre, arra hogy egy másik emlős állat tejét ideális volna az embernek fogyasztania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!