A rendszeres erős paprika fogyasztás/savanyított, nyers/ mennyire káros az egészségre?
Figyelt kérdés
Szinte nincs olyan hét,hogy pár napon keresztül ne ennék erős paprikát valami ételhez.Lehet,hogy nem kellene olyan sokat enni...2014. ápr. 9. 20:45
1/2 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
A mérték az érték, avagy: semmit sem szabad túlzásba vinni.
A csípős paprikában lévő kapszaicin nagy mennyiségben méreg.
A szervezet reakciója egyénfüggő.
Itt olvashatsz bővebben a kockázatokról:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi.Ez biztos így van, hogy a mennyiség az nem mindegy..
2016. jan. 24. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!