Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szüleim nem engedik, hogy...

Szüleim nem engedik, hogy bulímiával intézetbe menjek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 éve szenvedek ezzel a betegséggel ők meg azt mondják, hogy önerővel oldjam meg, meg hogy majd a nyomomba lesznek mindig..MIÉRT NEM ÉRTIK MEG? Nekem ez lenne a legjobb de ők nem engedik, mit kéne tennem? Felvágnom az ereimet, hogy lássák hogy szakember segítségére szorulok?! Járok pszichológushoz de heti 1 az nekem annyi mint halottnak a csók. Nem fordulhatok a gyámügyisekhez vagy valami? Segítség!:( 15/L

2014. ápr. 1. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
De szerintem fordulhatsz. Nem tudom pontosan kit kell keresni, de az iskolapszichológussal vagy a helyi nevelési tanácsadóval nem foghatsz nagyon mellé. Max ők elirányítanak, hogy hová menj.
2014. ápr. 1. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem Te most léptél a gyógyulás útjára!

Az esetek 99%-ában ezt a betegséget nem hajlandó beismerni a páciens. Te akárhogy is, de tudomásul vetted, hogy beteg vagy, és ez nagyon jó!

Valóban kell orvosi segítség, ezt is nagyon jól látod!

Az iskolában az ifjúságvédelmis tanárhoz fordulj, esetleg az igazgatóhoz. Kérj diszkréciót, hogy senkinek semmit ne beszéljenek erről.

Nem feltétlenül kell befeküdnöd sehová, de radikálisabb kezelésre lesz szükséged. Ez fájni nem fog, viszont rettentően sokat fog segíteni.

Egyébként ne feledd, hogy a férfiak 95%-a a telt nőket szereti, így ne foglalkozz az alakoddal.

Ezt a "pszichológust" pedig felejtsd el!

2014. ápr. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!