Napi 2-3 yoghurttől pudingtól előjöhet bármiféle gond? Pl rossz vérkép, szervi gond
Nagyon szeretem, és ha már tényleg nincs mit enni pár órán keresztül, akkor pótlásnak mindig van yoghurt, viszont nem csak vészhelyzetben eszek meg ennyit, hanem sima étkezések mellé is, mindennap, ritka az amikor kihagyok 1-2napot
Most eszembe jutott, mi van ha megbetegítem magam velük.
Egyébként elhízva nem vagyok, mert
21F
Az ízesített joghurtok és pudingok nem szükségesek a szervezet megfelelő működéséhez, mint ahogyan azt a reklámok hitetik az emberekkel már hosszú idők óta, sőt ha valahova sorolandóak lennének, akkor a táplálkozástudomány alját képeznék.
Amennyiben viszont nem vagy laktóz intoleráns, akkor a te esetedben azonnali és komoly veszélyek valószínűsége nem áll fenn attól a napi 2-3 joghurttól vagy pudingtól, de ettől függetlenül még felesleges energiabevitel, amelyet lehetne más ételekből is fedezni, amelyeknek akár valódi tápanyagértéke is lehetne.
A tejtermékek gyulladásfokozóak. Igen, krónikus betegségeket így vérképi, szervi gondokat is okozhatnak (okoznak).
Valójában egész társadalmak betegítik meg magukat velük. Ebből él a tejipar, így működik sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!