Születésem óta lisztérzékeny vagyok, pár éve sajnos nem tartom rendesen a diétát. Lehet olyan hogy elmulik az allergia vagy csak tünetmentes vagyok?
Figyelt kérdés
Néha nem tudok ellenálni a lisztes ételeknek . Ez kb.5-6 éve van így. Semmi tünetem nincs, se hasfájás, puffadás. Semmi. Voltam vérvételen is nemrég minden rendben volt a véremben is.2014. márc. 19. 18:37
1/5 anonim válasza:
Mindenki lisztérzékeny, eltérő tünet erősségekkel.
Nem múlik el, csak nincsenek erős tüneteid.
2/5 anonim válasza:
Első: a lisztérzékenyséhg kimutatható a vérből, még a tünetmentes lisztérzékenyekéből is, de nem mindenkiéből. Azt pedig nem lenne szabad olyan biztosra venni, hogy az ősember nem evett gabonát.
3/5 Julie S válasza:
Nem múlik el, max tünetmentes vagy. Ami pedig veszélyes dolog, mert nem tudhatod, hogy mikor borul majd a bili és mivel fog járni.
4/5 anonim válasza:
És a be nem tartott diéta szépen lassan pajzsmirigy betegségekhez, cukorbetegséghez, vetéléshez, meddőséghez, csontritkuláshoz, vashiányhoz és rákhoz vezet.
A helyedben elmennék gasztroenterológiára vérvételre, akkor kiderül, hogy jól diagnosztizáltak-e anno vagy sem. Ha igen, akkor pedig diéta, hacsak nem akarod idő előtt feldobni a talpad...
5/5 anonim válasza:
Milyen igaz írás!
Üdv. a lisztevő emberek világában, akik a felsorolt betegségekre hajlamosak (mind, bár változó érzékenységgel persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!