Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hirdatálhatnám magam...

Hogyan hirdatálhatnám magam jobban?

Figyelt kérdés
Naponta fixen 3 litert iszok, ekcémás vagyok mégis a tünetmentes része a bőrömnek is ki tud száradni néha. Jobban hidratálodna a böröm, ha egyenletesebben vinném be a napi folyadékomat? Mondjuk 1-1,5 óránként. Vagy a jelenlegi 2-3 óráshoz képest nem lenne jobb? 3 liter alatt jobban szárad, de többet már nehezen tudok inni.
2014. márc. 5. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
nem csak belülröl kell hidratálni. Aból kevés érezhetö elöny van a börben. Külsöleg hidratáld.
2014. márc. 6. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem egy természetgyógyász azt mondta, hogy az ekcémám bélpanaszok eredménye és egyek sok rostosat, zöldséget, gyümölcsöt, és mindez mellé minden nap 2-3 almát.

Bevallom először bolondnak néztem, de Édesanyám azt mondta, hogy veszíteni nem veszíthetek semmit, próbáljam ki. Kipróbáltam, és bevált. Alig akartam elhinni, hogy a bőséges rost bevitel hatással van a bőrre. Az ekcémám elmúlt és a hajam is sokkal szebb lett.

2014. márc. 6. 09:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Nos éppen most kezdtem nővelni a zölség adagomat, és hát most szép a bőröm. Lehet benne valami, de azért nem jelenteném ki, hogy ettől javultam. :) De már csak azért is jobban figyelek rá.
2014. márc. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!