Tudtok hasznos tanácsokat adni egy eléggé kellemetlen helyzetben? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
szóval az a helyzet, hogy a suliban egész nap pukiznom kell. mindennap, de nem tehetem meg mert rajtam kívül 30-an vannak az osztályba. mindig visszatartom de már annyira kellemetlen. az emésztésem tök rendben van, rendszeres az anyagcserém. de az a kérdésem hogy mit lehet ez ellen tenni? vagy ez végigkísér egész életem során? nem függ az ételektől, mert mindennap mást eszem és tényleg mindennap elkap ez az 'érzés'. forduljak dokihoz? a buta válaszaitokra nem vagyok kíváncsi, köszönöm2014. márc. 5. 20:21
1/3 anonim válasza:
Az emésztésed egyáltalán NINCS rendben, ha egész nap fingasz!
Szinte biztos, hogy valamilyen ételintolerancia okozza, meg kell találni mi az, ami okozza és azt mellőznöd kell, kezdd a tejtermékekkel és a pékárukkal (ezek a leggyakoribbak).
2/3 A kérdező kommentje:
bocsi, az lemaradt, hogy laktózérzékeny vagyok, de volt hogy nem ettem semmi tejterméket vagy tejszármazékot és akkor is ez volt a helyzet
2014. márc. 5. 20:31
3/3 anonim válasza:
Próbálj ki vmilyen probiotikumot, pl. normaflore-t. A bélflóra helytelen működése/hiánya eredményezhet ilyen panaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!