Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitol nem tudok nagyvécézni 3...

Mitol nem tudok nagyvécézni 3 napja?

Figyelt kérdés
elég kellemetlen .3 napja nem tudok nagyvécézni,hiába erolkodom.1 hete elkeztem diétázni,zold teát iszom,és kevesebbet is eszem,ettol lenne ?de akkor hol van aminek ki kell jonnie?segítsetek
2014. febr. 26. 15:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel keveset ettél és talán keveset is ittál, így kevesebb a széklet és besűrűsödött, egyél rostos dolgokat, aszalt szilvát, joghurtot, és lehet, hogy kellene valami ami a bent rekedtet kihajtja, kúp, vagy hashajtó.
2014. febr. 26. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
ilyen problémám még nem volt ...mindig gond nélkul végeztem a dolgom..és azt kihagytam hogy a fogyokúra mellett nagyon sokat stresszelek,ez is befolyásolhatja?
2014. febr. 26. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:

szia!

Igyál 2-3 üveg/doboz szűretlen búzasört! Az a legjobb, és természetes! A benne lévő élesztő megteszi a magáét. :)

2014. febr. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!