Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rosszul érzem magamat mit...

Rosszul érzem magamat mit tegyek sürgős?

Figyelt kérdés
Bekaptam pár szelet csokit most este, de a héten sok édességet fogyasztottam mellette. Rosszúl érzem magamat, szédülés, fejfájás, hányinger, hasfájás, a szívem hevesebben ver. És mintha 90 lenne a pulzusom 1 perc alatt. Mit tegyek?
2014. febr. 17. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90? Nekem múlt hét hétfőn 140 volt...
2014. febr. 17. 21:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószinűleg bűntudatod van a sok csoki miatt, ezáltal generáltál magadnak egy jó kis pánikrohamot :(

De ne aggódj, nem lesz semmi baj!

Olvasd el ezt, remélem segiteni fog, és kitartás, nyugi, tényleg nem lesz semmi baj :)

[link]

2014. febr. 17. 21:05
 3/11 A kérdező kommentje:
2#: Amit mondasz lehet benne valami. Hisz amiatt aggódom hogy sok csokit (cukrot), vittem be a szervezetembe és cukorbeteg leszek, vagy magas vércukorszintem lesz. Emiatt pánikolok és félek tőle, talán ez váltaná ki?
2014. febr. 17. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Egészen biztos :)

De most az a legfontosabb, hogy nyugodj meg, azon már úgysem tudsz változtatni, hogy mit ettél meg eddig, gondolj arra, hogy nincs semmi baj, pár szelet csokitól nem lesz semmi bajod, és holnaptól majd jobban oda figyelsz :)

2014. febr. 17. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
És ha van otthon esetleg citromfű teád, igyál meg csészével :)
2014. febr. 17. 21:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta hogy ha saját magamnak okozom, hogy kihányom a gyomromban lévő..... De ez 1 dolog, a vércukorszinten nem változtat. Sajnos nincs itthon citromfű tea. Mi mást igyak, fogasszak hogy segítsen?
2014. febr. 17. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne hányd!!!! Attól csak még nagyobb bűntudatod lenne!!!

Mondom, hogy nincs semmi baj, nem ettől a pár szelet csokitól fogsz meghalni ;)

Most egyelőre próbálj megnyugodni, próbáld elfogadni, hogy ez már megtörtént, nem lesz semmi baj, és igérd meg magadnak, hogy legközelebb jobban oda figyelsz :)

2014. febr. 17. 21:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Amit én ilyenkor próbálni szoktam, a víz. Mivel a sok víz átmossa az emberi szervezetet, így sok vizet kell fogyasztani. Ez segít elvileg.
2014. febr. 17. 21:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom magneb6 álom kapszulád sincs otthon, pedig az is segithet. Ha semmilyen gyógyteád nincs (hársfa, borsmenta, kamilla), akkor bármilyen forró tea jó lehet, igy hirtelen, a lényeg, hogy ne fekete tea legyen :)

Lélegezz lassan, jó mélyeket, és gondolj arra, hogy a világon semmi baj nincs, sőt, mindjárt jól leszel, és holnaptól okosabb is :)

Csak ügyesen! ;)

2014. febr. 17. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért egy kis csokiba még nem kell belehalni :) A cukorbetegségek évek, évtizedek alatt fejlődik ki, nem egy heti intenzívebb édességfogyasztás után. Ha meg akarsz szabadulni a cukortól a véredben, edzz egy kicsit. Az izmok energiáját a szénhidrát szolgáltatja, így nem csak zsírt lehet a mozgással égetni, hanem cukrot is.
2014. febr. 17. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!