Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A joghurt tényleg ilyen jó...

A joghurt tényleg ilyen jó hatással lenne?

Figyelt kérdés
Kb 1 hete mindennap megeszek egy doboz joghurtot (Danone, gyümölcsös) és azóta mindennap nagyWC-zek, pedig előtte 2-3 naponta szoktam, néha még ritkábban. Ez lenne az élőflóra hatása? :)
2009. dec. 9. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
elképzelhető,a tejtermék valakinél hashajtó hatású.szerintem nem az élőflóra miatt, a danone joghurtban nem sok élőflóra van de ha jó a hatás akkor fogyaszd nyugodtan
2009. dec. 9. 18:01
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A joghurtnak az a legjobb tulajdonsága, hogy a bélflórát táplálja, ami az immunrendszernek is az egyik fő központja. Talán a székletre is kihat, bár ezt én ennyire nem tapasztaltam. De mindenképpen érdemes fogyasztani. De azért van egy bökkenő azzal, amit írtál! Mi az, hogy gyümölcsös? Ezt sürgősen felejtsd el! Ezek a mesterséges "gyümölcsös" joghurtok egy halom vegyszert és cukrot tartalmaznak, mai nagyban lerontja a baktérimflóra hatását. Tessék CSAK sima joghurtot enni, és ha kell, abba turmixolhatsz bármilyen gyümölcsöt és esetleg pár csepp mézet. Ne dőlj be ezeknek az átlátszó élelmiszeripari trükköknek!
2009. dec. 9. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!