Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek mit jelent, ha...

Szerintetek mit jelent, ha jóízűen bezabálok, utána pedig ingert érzek arra, hogy vissza akar jönni az étel?

Figyelt kérdés
Jóízűen bezabálok, van, hogy kicsit túlzásba is eszem, utána pedig érzem, hogy vissza akar jönni, és ha hagyom, akkor visszajön. Képes vagyok így egy csomó kajától megszabadulni, minden erőlködés nélkül. Tehát nem erőltetem! Ugye ez nem lehet veszélyes? Kinek van még ilyen?
2014. febr. 14. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez bulimia.
2014. febr. 14. 11:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Így van. Teljesen mindegy, erölteted-e.

Felmaródott nyelőcső, rossz fogak, reflux (bár ez már lehet, hogy alapból is megvan) a következménye, + tápanyaghiány, fogyás, egyéb betegségek. Minimum.

2014. febr. 14. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez volt szokásban a régi rómaiak tivornyázós összejövetelein is. Félig fekve zabáltak (+ egyéb), aztán amikor tele voltak, akkor egy libatollal megcsiklandozták a garatjukat, kihányták a gyomortartalmat, aztán folytatták tovább.
2014. febr. 14. 11:22
 4/8 A kérdező kommentje:
De magától jön, nem erőltetem, akkor is az? Egyáltalán nem érzem marónak, és utólag sem érzek káros hatást..
2014. febr. 14. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, akkor is. Majd érzed marónak, ha már a légcsövedet szétmarta, aztán akkor már nagy gond van.
2014. febr. 14. 11:35
 6/8 anonim ***** válasza:
De, lehet veszélyes. Ne zabálj. Egyél többször kevesebbet, mert szétmegy az egész emésztőrendszered.
2014. febr. 14. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem bulímia. Csak többet eszel mint kéne. Más is behány ha bezabál mint az állat. Nem kéne annyit zabálni! Az ételt visszahányni nem jó buli.
2014. febr. 14. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Pedig az... De már múltkor is kérdezte, tehát egy ideje már csinálja.

Amúgy nem tudom hogy lehet annyit enni, hogy hányjon tőle az ember...

2014. febr. 14. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!