Ha valamilyen ételt nagyon kívánok, akkor az lehet azért mert a testemnek szüksége van a benne levő anyagokra/vitaminokra?
Ez addig működött, amíg természetes ételeket ismertünk, és nem használt az élelmiszeripar mesterséges aromákat és ízfokozókat.
Mióta ezeket a vegyi anyagokat ismeri a szervezetünk, nem lehet bízni az ízlésünkben.
Köszi a válaszokat!
A második hsz-ra annyit reagálnék, hogy bár nem emeltem ki, nem készételre gondoltam. Leginkább gyümölcsöket, zöldségeket szoktam megkívánni vagy tejtermékeket. És olyankor ugrik be hogy ezer éve nem ettem azt, lehet hiányzik a testemnek...
Persze a csokit is meg szoktam kívánni, meg a sült krumplit, de az nyilván más eset.
De hiszen a zöldségek és a gyümölcsök igen alapvető élelmiszerek, mindenki kívánja őket. Illetve persze hogy szükségünk van rájuk.
A tejtermékek pedig függőséget okoznak és finomak, tehát ezeket is meg tudjuk kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!