Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ezekkel mi lesz?

Ezekkel mi lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Régen eléggé elhíztam és lettek rajtam ilyen (stríák) ilyen vörös csíkok ezek elfognak múlni vagy mi lesz mert nagyon csúnyák . Köszi előre is !

2014. jan. 23. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
SOHA nemmulnak el csak kifeheredik...es sok krem meg a kezelések humbuk nem er semmit...sajat tapasztalat:'(
2014. jan. 23. 20:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem fognak elmúlni. Idővel kifehérednek, de rajtad maradnak, hacsak lézeresen, vagy műtéttel el nem távolíttatod ( de akkor meg műtéti hegek lesznek rajtad, így mindegy :) ). Ne dőlj be a krémeknek, amik azt ígérik, hogy eltüntetik, maximum csak megelőzni tudják.
2014. jan. 23. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Megelőzni se tudjak a kremek nemmeghogy halvanyitanni meg eltuntetni....Tudom sablonos de ez genetika
2014. jan. 23. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
1-es vagyok!!!Saját tapasztalat a lezer se segit!!!egy valag love es semmi!!8-10alkalommal voltam mar nememlekszem es utanna annyit kaptam a arcomba,hogy maganak ilyen bore nemsegit!!!szerintem en mar mindent megpróbáltam mezoterapia,lezer,kemiai peeling,hexapolar,dermaroller stb.stb.stb.es semmi meg csak nemis halvanyodott...
2014. jan. 23. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:
:c akkor örökké ilyen leszek ?
2014. jan. 23. 20:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Hat ha kifeheredik 1fokkal jobb lesz,de akkor is rancos ott a bor es latszodik:'(Szolarium es szolarium krem valamit segit..de kitartonak kell lenni folyamatosan,nekem ezt valt be ugy,hogy felmerjem a bikinit venni strandra:-)
2014. jan. 23. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Örökké ilyen leszel-e?

Dehogy is, 100 éven belül szinte biztos, hogy meghalsz.

És bárhogy is történik a szellem/lélek tovább élés, ott már nem lesz meg a mostani tested és a kötőszöveti szakadásod.

Egyébként az számít bármit is, hogy amíg ezzel a testeddel élsz, van-e rajta stria vagy nincs?

2014. jan. 24. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 - Briliáns :D.

Amúgy kérdező: egyáltalán nem vészesek ezek a stríák. A nők többsége irtózik tőlük és ezt átadják minden egyes nőnek, akivel kapcsolatba kerülnek, ezért vált már egy olyan hatalmas problémává ez a stría ügy napjainkban. Viszont egyáltalán nem olyan súlyos gond, persze teljesen másképp néznek ki elhízott testen, illetve fogyás után. Miután leadod a felesleget és erősítesz a testrészeidre, már egyáltalán nem fognak úgy kinézni rajtad, mint most + halványodnak is.

Annyira utálom, amikor a női magazinok címlapsztorit és figyelemfelkeltő cikket csinálnak ebből, hogy " Jajj, stríák !! Mit lehet tenni azért, hogy eltávolítsam ezeket ?? [ s mellé még bevágnak egy rémültségtől eltorzult arcú nőt, aki a tanácstalanságot és az apokaliptikus pánikot sugallja ] " , mert csak így tudják egyrészt eladni a trágya magazinjaikat, másrészt a szépségiparnak hatalmas biznisz az, hogy a test összes lehetséges szegmensét kritizálják és vállalhatatlan módon állítsák be.

2014. jan. 24. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:

"a női magazinok címlapsztorit és figyelemfelkeltő cikket csinálnak ebből, hogy " Jajj, stríák !! Mit lehet tenni"

Hát igen, nem olvasunk ilyeneket kivéve ha röhögni akarunk. Mint a TV (bár én nem nézek azért tv-t, valóvilágot hogy röhögjek, nekem mondjuk erre itt a gyakori)

Tápi :)

2014. jan. 24. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

szóval azt kell tenni, hogy nem kapcsoljuk be, nem olvassuk el, nem engedjük hogy ezek leszívják az agyunkat. :)

És akkor majd nem fogunk egyszerű striákon kétségbe esni.

2014. jan. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!