Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sovány vagyok, és ezt...

Nagyon sovány vagyok, és ezt szégyellem, mit tegyek, hogy hízzak, semmi sem használ?

Figyelt kérdés

2014. jan. 20. 16:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
52%
Pár napig csak a mekibe kajálj. :D
2014. jan. 30. 20:15
 12/12 anonim válasza:
100%
Szia! Én is sovany vagyok és utálom hogy így nézek ki. Ha hízni szeretnél soha ne a zsírosabb ételeket edd hanem az egeszséges ételeket de sokkal többet mint amennyit szoktál (pl: minden nap egyél meg egy pohár joghurtot, csak akkor egyél amikor szeretnél és azt amit szeretnél, étkezz változatosan, inkább 5-ször egyél kis adagot mint hogy egyszer kétszer nagy adagot, naponta egyél meg kb. 25 dkg gyümölcsöt és zöldséget) én ezeket tudom ajánlani. Emellett arra is figyelj hogy sokat sportolj. Mert nem az a lényeg hogy egész nap csak zabálj és nagy mennyiségű háj rakódjon le rád hanem az hogy edzsél is mert akkor az izom rakódik rád és sokkal dagibbnak fogszt látszani úgy hogy közben tele vagy izommal.😀
2017. jún. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!