Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért olyan szar a magyar...

Miért olyan szar a magyar rizs az osztrák rizshez képest?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Amíg az embereknek elegendő a bolti A meg B rizs, addig nincs min csodálkozni. Borzalmas minőségű rizseket vesznek itthon az emberek, csak mert olcsó, Ausztriában ilyen sz**rokat terjesztő cégek sztem csődbe mennének.
2014. jan. 17. 15:27
 2/3 A kérdező kommentje:
hát az tuti de mindig érzem és zavar is a különbség .. elég gáz...
2014. jan. 17. 18:18
 3/3 A kérdező kommentje:
szerintem ott mindig jobb rizs lesz mint itt és az a gazdaság mindig jobb lesz mint ez ...a nagyszüleim mondták hogy az ő idejükbe mekkora csoróságvolt Ausztriába hát nagyot fordult a kocka és szerintem leginkább a marshall segély meg a politikai berendezkedés és a demokrácia szószeinti alkalmazása valamint a váalsztó polgárok tudatossága vagyis ők tudják pl mi az hogy demokrácia meg nem hisznek el olyat hogy majd rezsi csökkentés lesz mert pénz a semmibl nem lehet varászolni azt máshonnan elkell venni más adókba vissza kell juttatni mert a zárt rendszert külsőleg csak kölcsönből lehet segíteni az meg van elég a magyarnak ....
2014. jan. 17. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!