Diétáznék, de ekcémás/atópiás vagyok. Hogyan?
Köztudott, hogy a bőrbetegnél a tejtermék rossz hatást vált ki a bőrre (nekem pirosodik és viszket) a diéta mellett ráadásul edzek is (futás, szobabicikli) és az izzadság is nagyon kihozza a bőrömön ezt a gyulladást-viszketést. Ha már ezt elkerülni nem lehet, így a diétáról szeretnék kérdezni: Sok diétát végignéztem, konkrét diétához nem tartom magam, s nem is mérem meg azt, hogy amit megeszek az hány gramm.
Szeretnék valami olyan diétát (legfőkébb a reggeli része érdekel, mert ott van olyan, hogy reggelire zabpehely tejjel, vagy joghurt, vagy tojás, akkor néhol salátákban sajt.) de akár teljes ami kevés tejterméket tartalmaz. Nem muszáj elhagynom, csak legyen kevesebb! :)
Ha ekcémás vagy és tejre fokozódik akkor allergiás vagy a tejre. Ki kell iktass mind ami tej,tejtermék tejszármazék az étrendedből. pl felvágottakat is csak tejmentest ehetsz!
Ez a diéta!
Kérdező, erre van a paleó. Ha érzed is, hogy nem vagy egészséges, össze is kötöd ezt a táplálkozással (ami nagyon jó észrevétel) akkor miért nem kerested már meg magadtól a tiszta, gyulladáscsökkentő táplálkozást?
Tehát magadtól is rájöttél, hogy tisztábban kell enned (pl. tejmentesen).
Így tudsz egészségesebb lenni, jobb alakra szert tenni..
De most engedd meg, hogy kicsit 'megdorgáljalak'..
Írod, hogy olyan diétát szeretnél, ami reggeli zab+tejjel indít, milyen hülyeség ez? Miért kellene SZ.ART enni reggelire, amitől hízol, beteg leszel.. mégis MIÉRT? Y?
Jogjurt, tej, sajt, FUJJJ! Miért kötelező megbetegíteni magukat az embereknek? Ezek a legpocsékabb kaják, keresnivalójuk sincs a reggeli közelében.
Hagyd el, nyugodtan. Ehetsz tojást szalonnával, salátával. Miért kellene bármennyi tejfehérjével sokkolnod a szervezetedet? Hidd el, kapsz így is bőven ártalmat a levegőből, vízből.. Húsok sem olyanok ám mint régen, elég baj ez nem kell még mellé ilyen tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!