4 éves dohányzás után,178centiméterre jutó 104,7kg testtömegemből szeretnék lefaragni úgy 15 kilogrammot, tudnátok ajánlani egy megfelelő diétát?
19 éves srác vagyok, egészségtelen étkezések napszaktól függetlenül, és napi 10 szálas dohányzás 4 éven át jellemez engem azonban most változtatni szeretnék, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá. A cigivel jól haladok, 2 napja nem gyújtottam rá, pedig kétszer kínáltak, ezzel talán nem lesz gond, de amit furcsáltam az sajnos az evés. Egy nap kb. 6-7szer mentem le a konyhába, most a diéta hiányában egyenlőre csak annyit csinálok, hogy ugyan úgy lemegyek a konyhába 6-7szer, csak amit mondjuk múltkor egybe megettem volna, azt 2-3 részletbe, de persze az étkezések között nagyon éhes vagyok.
Az alapkérdéshez vissza térve, szeretnék egy olyan étrendet, amit az iskola mellett, és szobabiciklizés mellett (mert azt használok most!) tudnék alkalmazni, elősegíteni a fogyást.
Nem vagyok Norbi fizetett szószólója :)
De a férjemnek hosszútávon (értsd ez alatt,hogy tartani is tudta a súlyát,amire lefogyott)az update vált be. Ez nem azt jelenti,hogy "Norbi" termékeket kell vásárolni,hanem a napszak szerinti táplálék elosztást. Nem éhezik mellett,van energiája, mégis lefogyott 24 kg-ot durván 1 év alatt és ezt tartja is,már 7 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!