Megettem 5 szalámis zsömit. Miért kívánhattam meg ennyire, lesz tőle bajom?
Vacsira általában meleget szoktam enni együtt a családdal, de ma mondtam anyunak, hogy én nem kérek sült csirkét (ma az volt a menü + tepsis joghurtos burgonya, egyébként imádom ezt is) hanem szalámis szenvdicset - volt itthon házi szalámi, teavaj, paprika, finom puha zsömi... és annyira finom volt, hogy nem tudtam megállni, hogy ne egyem meg az összes zsemlét. Kicsit nosztalgikus az ízvilág, mert mikor pici voltam és túrázni jártunk elég sokat, anyu mindig ilyen szendvicseket rakott el nekünk :)
Lesz bajom ennyi sok szalámitól? Picit fáj a hasam, de nem vészes, iszok még egy kamillateát citrommal-mézzel később. Vajon mi az oka, hogy most ezt ennyire megkívántam? Hiányzott valami a szervezetemből, ami ebben megtalálható? Vagy mi oka lehet, ha megkívánunk egy ételt?
Köszi a válaszokat, szép estét :)
hála az égnek, hogy vannak még jó étvágyú nők. számomra baromi kiábrándító tud lenni, mikor egy csaj csak salátát nyammog az étterembe és a colazeron kívül max egy feketekávét hajlandó inni. tapasztalat, sajnos volt szerencsém ilyen hölgyhöz.
szerintem tök szexi, ha valakin látom, hogy élvezettel eszik :D nem lesz bajod egyébként, nyugi. most már viszont én is éhes lettem, le kéne tóni pár szalámis szenyát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!