Igaz az, hogy haa vizet iszok, azzal javul az arcom állapota?
Figyelt kérdés
Eddig cukros üdítőket ittam leginkább boleros port italt inkább ezt, és, ha elkezdek vizet inni elmúlhatnak a pattanásaim? Vagy semmi köze hozzá?2013. dec. 6. 18:05
2/8 anonim válasza:
Ártani biztos nem árt! A pattanásaid nem valószínű, hogy ennyitől elmúlnak, de jót tesz a bőrnek. :)
3/8 anonim válasza:
van hozzá köze, mert a cukros, adalékos üditők károsak, ha tiszta vizet vagy esetleg szénsavmentes vizet, mindegy hogy 50ft vagy 150ft ért veszed, megiszol napi 1.5-2 litert az sokat segít de mellette se nagyon igyál ilyeneket, én is pont ezzel próbálkozok, de nem egyszerű ennyi vizet meginni :)
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Hát én nem igazán látom a javulást magamon, de gondolom ennél is, mint szinte minden másnál, minden embernél más.
6/8 anonim válasza:
én nem érzek különbséget. igaz én napi másfelet iszom csak, ill télen még annyit se nagyon, de ugyanolyan száraz a bőröm.
7/8 anonim válasza:
Annyiban mindenképpen igaz,hogy a cukrozott üdítők rontják a bőr állapotát. Ihatsz akár teát is,de a cukrozott,mű "szarokat" felejtsd el.
8/8 anonim válasza:
Nem.
A bőröd valószínűbb, hogy a glutén vagy a tejfehérje fogyasztástól van ki. Tehát nem fog attól javulni, hogy kevesebb cukros löttyöt iszol. Persze, ez is valami, de ez sokkal kisebb dolog, de majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!