Ez vajon bélgyulladás?
Figyelt kérdés
3 hónapja megy a hasam,elmentem az orvoshoz,azt mondta szedjem a szén tablettát. Semmit nem fogott meg rajtam,ugyan úgy ment tovább a hasam,ahogy ettem úgy ki is jött.. átment minden étel rajtam..aztán kaptam a Smecta port ,az sem segített. Most olyan tüneteim vannak,hogy ennék két pofára bármit édeset savanyút mindegy mit,de ha elkészítem az enni valót és oda érek,hogy már ehetem egyszerűen két kanálnál többet nem tudok meg enni.. és még csak nem is nagy tányérral eszek hanem kicsivel.. ez szerintetek komoly probléma?2013. dec. 4. 01:27
1/3 anonim válasza:
Glutén és tejmentes táplálkozást már elkezdted?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ittam eddig sem tejet,vagy tej terméket sem igazán ettem.. de a Glutén mentes dolgokat el tudom hanyagolni
2013. dec. 5. 09:39
3/3 anonim válasza:
Pedig minimum ezekre kezdj el nagyon odafigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!