Mitől fájhat a gyomrom?
Figyelt kérdés
Nos, nekem alapvetően ritkán fáj a gyomrom.
Ma egész nap nem is fájt, de ma este ettem egy rántott Camembert sajtot áfonyalekvárral és ezután egy fél adag gulyáslevest, ez mind nagyon jól esett, sőt még be sem fejeztem a kajám nagy részét, de nyilván a többi holnapra marad, mert most valamiért elment az egész étvágyam.
Amúgy a délután folyamán többet dohányoztam, mint általában, lehet ennek is köze ehhez ?
Köszönök előre is mindent választ!
2013. nov. 26. 21:30
1/3 anonim válasza:
A dohányzásnak olyan értelemben lehet hozzá köze,hogy izgatja a gyomornyálkahártyát,amitől fájhat a gyomrod.
2/3 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondoltam én is, hogy köze lehet a gyomorhoz a dohányzásnak is, mert amúgy kajálni nem kajáltam sokat, az említett vacsora előtt is csak reggel ettem, szóval nem igazán volt mi megfeküdje a gyomromat
2013. nov. 26. 21:45
3/3 anonim válasza:
A gyomor akkor is tud fájni, ha nem eszel rendszeresen. Ugyanis a gyomorsav az éhség miatt is termelődik, és marja a gyomor falát. Mert mást nem talál. Így alakul(hat) ki gyomorfekély is. A cigi meg rátesz egy lapáttal. Elnyomja az étvágyat...Persze ne gondold, hogy ez egyik napról a másikra megy, de te tudod, mióta csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!